Novom obukom i donacijom uspješno zaključena 2022. godina

Dec 30, 2022.

2022. godinu zaključili smo kompletiranjem obuka za preko 40 škola i donacijom prve ture robota, koja će omogućiti nastavnicima da se bliže upoznaju sa opremom prije zvaničnog početka takmičenja u drugom polugodištu. Veliko interesovanje i entuzijazam kojima smo svjedočili na obukama, dodatno su osnažili naše uvjerenje da su nastavnici i učitelji spremni da učestvuju u […]

2022. godinu zaključili smo kompletiranjem obuka za preko 40 škola i donacijom prve ture robota, koja će omogućiti nastavnicima da se bliže upoznaju sa opremom prije zvaničnog početka takmičenja u drugom polugodištu.

Veliko interesovanje i entuzijazam kojima smo svjedočili na obukama, dodatno su osnažili naše uvjerenje da su nastavnici i učitelji spremni da učestvuju u inovativnim projektima i obezbijede svojim učenicima mogućnost da stiču znanja iz oblasti robotike i programiranja.

Značaj dostignuća na ovim naučnim poljima oblikuje sadašnjost, a posebno će oblikovati budućnost i svijet u kome će naša djeca živjeti.Stoga je jedan od temeljnih ciljeva Fondacije da omogući svakom djetetu u Crnoj Gori šansu da razumije koncepte koji stoje iza modernih tehnologija i postane kreator inovacija.

🎄 Uz najavu novih projekata koji će na širem planu popularisati STEM obrazovanje u Crnoj Gori, tim Fondacije “Montenegro Makers” želi Vam srećne novogodišnje i božićne praznike.

Related posts